Over ons

Van Zutven Feed Processing is een familiebedrijf, opgericht in de jaren ’80 door Frans van Zutven, midden in Veghel – de Nederlandse ‘feed & food valley’.

In 2000 is het bedrijf zich volledig gaan toeleggen op de verwerking en het ompakken van feed producten. In de loop der jaren is steeds geïnvesteerd in nieuwe installaties, waaronder moderne afvullijnen, uitpakinstallaties en een maalmolen. 

 In 2017 is de fabriekslocatie door een brand geheel verwoest, waarna vrijwel direct begonnen is met de herbouw. Het vernieuwde bedrijf kenmerkt zich door een hoge mate van automatisering en efficiency, waarbij maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog in het vaandel gedragen wordt. 

 Vandaag de dag is Van Zutven Feed Processing een familiebedrijf met grote ambities die zich in de markt wil onderscheiden met een innovatieve werkwijze en hoge mate van productkwaliteit. Oprichter Frans van Zutven en mede-eigenaar Niels van Zutven zijn helder in hun boodschap: ” Wij gaan alleen maar voor het beste resultaat! ”

Van Zutven: sterke merken in feed en food

De activiteiten van Van Zutven zijn bij verschillende merken ondergebracht. 

Nifraco B.V. is het handelsbedrijf binnen het Van Zutven concern. De in- en verkoop van Non GMO soja, kalk en categorie 3 babyfood worden door Nifraco geregeld.

De verwerkingsactiviteiten, waaronder het ompakken, het mengen en het malen van producten vinden plaats onder Van Zutven Loon en Verwerking B.V..


Het ontzorgen van het verzegeld ophalen, het zorgvuldig controleren, registreren en ompakken van afgekeurde consumentenverpakking melkpoeders valt onder Food2Feed Safety Processing.  


Onze certificaten

Van Zutven heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan. Voor de verschillende activiteiten in Feed en Food is het bedrijf zeer goed gecertificeerd.

image/svg+xml