Een mooi mengsel van kennis en ervaring  

Met mengsilo’s van 65 m3 per stuk en een peddelmenger voor microdosering zijn wij volledig thuis in het mengen van poederproducten. Deeltjesgrootte, dichtheid, vochtpercentage, interactie tussen partikeltjes en textuur hebben allemaal invloed op de kwaliteit van mengen. Met pneumatisch en geconditioneerd transport wordt gezorgd voor een kwaliteitswaarborging van de grondstoffen, met name in de zuivel. Door middel van een dubbel controlesysteem, het four-eye-principle en ons scansysteem worden de juiste grondstoffen in zakgoed of big bags klaargezet. Door de vulvolgorde, de mengtijd en de manier van behandeling op de productsamenstelling af te stemmen komen we tot mooie mengsels. 

Omdat wij een complete Non-GMO fabriek zijn, zijn alle producten die hier gemengd worden Non-GMO.

Wat kunnen wij voor jullie mengen? Laat het ons weten!

 • NON GMO sojabloem

  NON GMO sojabloem

  Bij Van Zutven wordt NON GMO Hipro soja ultrafijn gemalen, voor toepassing in onder andere kalver- en biggenmelkpoeders.

  Lees verder

 • Nieuw: drinkwaterkalk

  Nieuw: drinkwaterkalk

  Per 1 januari 2022 heeft Nifraco een nieuwe productlijn in het assortiment; ultrafijn gemalen kalk, afkomstig van de Nederlandse drinkwaterbedrijven, zowel GMP+ alsook FSSC22000.

  Lees verder

 • Nieuwe commercieel directeur

  Nieuwe commercieel directeur

  Per 1 december 2021 hebben Wim Pijnenburg en Ad van Dooren hun taken bij Van Zutven Feed Processing officieel overgedragen aan Marco van Boheemen.

  Lees verder

Van Zutven activiteiten.