Wij hebben het malen in de hand

Wij zijn gespecialiseerd in het fijnmalen van producten. Door de toegepaste technologie is het mogelijk om producten tot fijne poeders te vermalen. De fijnheid is variabel instelbaar en varieert van 1000 tot 10 micron. We beschikken over twee types maalinstallaties en kunnen daarmee invulling geven aan al uw wensen. Er wordt alleen gewerkt met pneumatisch en geconditioneerd transport waardoor versleping van product nihil is. De fijnheid wordt gedurende het proces constant bewaakt om een consistent product af te leveren. Omdat wij een complete Non-GMO fabriek zijn, zijn alle producten die hier gemalen worden Non-GMO.

Wat kunnen wij voor jullie malen? Laat het ons weten! 

 • NON GMO sojabloem

  NON GMO sojabloem

  Bij Van Zutven wordt NON GMO Hipro soja ultrafijn gemalen, voor toepassing in onder andere kalver- en biggenmelkpoeders.

  Lees verder

 • Nieuw: drinkwaterkalk

  Nieuw: drinkwaterkalk

  Per 1 januari 2022 heeft Nifraco een nieuwe productlijn in het assortiment; ultrafijn gemalen kalk, afkomstig van de Nederlandse drinkwaterbedrijven, zowel GMP+ alsook FSSC22000.

  Lees verder

 • Nieuwe commercieel directeur

  Nieuwe commercieel directeur

  Per 1 december 2021 hebben Wim Pijnenburg en Ad van Dooren hun taken bij Van Zutven Feed Processing officieel overgedragen aan Marco van Boheemen.

  Lees verder

Van Zutven activiteiten.