Logistieke dienstverlening brengt ons in beweging.

Ons uitgebreide wagenpark is tot stand gekomen door een vraag naar flexibiliteit in ophalen en brengen van grondstoffen en eindproducten. Met eigen bulkwagens, speciaal aangepast voor transport van zuivelstromen, kalk en soja verzorgen wij graag ieder transport.

Dat geldt tevens voor het transport van verpakt materiaal. Wij beschikken over diverse trailers voor ophalen of afleveren van product. 

Met betrekking tot afgekeurd zuivel in consumentenverpakking beschikken wij over kastewagens, die bij het ophaalpunt verzegeld kunnen worden.

Qua opslagcapaciteit van verpakt materiaal, grondstoffen of eindproduct beschikken wij op eigen locatie over zo’n 6.000 palletplaatsen. Daarnaast zijn er goede afspraken gemaakt met een logistieke dienstverlener in de nabije omgeving, om nog eens 10.000 palletplaatsen op te slaan.  

Omdat wij een complete Non-GMO fabriek zijn, zetten wij onze logistieke dienstverlening in voor Non-GMO producten. 

Wat kunnen wij voor jullie betekenen? Laat het ons weten! 

 • NON GMO sojabloem

  NON GMO sojabloem

  Bij Van Zutven wordt NON GMO Hipro soja ultrafijn gemalen, voor toepassing in onder andere kalver- en biggenmelkpoeders.

  Lees verder

 • Nieuw: drinkwaterkalk

  Nieuw: drinkwaterkalk

  Per 1 januari 2022 heeft Nifraco een nieuwe productlijn in het assortiment; ultrafijn gemalen kalk, afkomstig van de Nederlandse drinkwaterbedrijven, zowel GMP+ alsook FSSC22000.

  Lees verder

 • Nieuwe commercieel directeur

  Nieuwe commercieel directeur

  Per 1 december 2021 hebben Wim Pijnenburg en Ad van Dooren hun taken bij Van Zutven Feed Processing officieel overgedragen aan Marco van Boheemen.

  Lees verder

Van Zutven activiteiten.